5 possibles raons per comptar amb nosaltres

1
Quan fa falta una reflexió tranquil·la
FA UN ANY QUE EM VAIG DIVORCIAR i això em va provocar la pèrdua de tot el patrimoni. Ara he refet la meva vida, i amb la meva parella estem molt engrescats fent projectes de futur. Sé que ara és poc romàntic plantejar aquesta hipòtesi, però la veritat, puc fer alguna cosa per evitar que la història es repeteixi si he de passar per una altra ruptura?
EL MEU PARE ÉS GRAN, té el cap bastant clar però comencem a notar alguna disfunció. Ens preocupa el seu futur: que pugui caure en mans d’una persona, o grup, que s’aprofiti de la seva situació, que escolti consells mal intencionats o que, per iniciativa pròpia, cometi errors que el perjudiquin. Ens agradaria començar a pensar allò, que tard o d’hora, haurem de fer.
VISC EN UNA SITUACIÓ DE RISC, ja que avalo amb tot el meu patrimoni el finançament del negoci familiar. No sé si és l’única alternativa o puc buscar solucions per desvincular els béns personals dels que afecten al negoci.
AVIAT VIUREM CANVIS A L’EMPRESA. Amb el meu soci sempre en hem entès molt bé, el negoci funciona a un nivell òptim Ben aviat entraran a formar part de la direcció els nostres fills corresponents. Com podem articular un sistema d’incorporació progressiu que eviti possibles enfrontaments en el futur?
2
Quan s’ha de prendre la decisió compromesa
NO ENS ENTENEM PER REPARTIR L’HERÈNCIA. Fa temps que a la família en negociem el repartiment, però no ho acabem de resoldre. Tinc una proposta sobre la taula i he de valorar si l’accepto o si començo una batalla judicial per reclamar el què crec que em correspon. He devalorar tots els escenaris per a decidir allò quesigui més convenient, un cop fet, no podré tornar enrera.
LA NOSTRA EMPRESA FUNCIONA BÉ, PERÒ TENIM SIGNES D’ESTANCAMENT, el nostre mercat, fins ara local, s’ha globalitzat i la competència ens arriba de llocs inimaginables fins fa quatre dies. Créixer és la nostra única solució. Estudiem diverses ofertes, de fusió amb altres empreses, o la compra de companyies que es venen i també ens hem plantejat créixer a través d’una associació amb empreses de capital risc. Cal escollir quin camí adoptem per seguir vius.
NO PODEM CONTIUAR AIXÍ. La competència de països emergents ens ofega. Tenim un conveni laboral insostenible i una càrrega social impossible de mantenir. Ens calen ponts de diàleg que portin a la viabilitat del negoci doncs en cas contrari, tanquem en quatre dies.
TENIM UNS CLIENTS QUE ENS PORTARAN PROBLEMES. Sempre havien fet front als seus compromisos però d’un temps ençà, les coses han canviat molt. Si tallem la relació i els demandem, és probable que no ens paguin el què ens deuen, i de ben segur, els perdrem definitivament com a clients. Però si aguantem, podem fer la pilota més grossa. Hem de prendre una decisió.
3
Quan cal aconseguir l’acord
TENIM UN PROBLEMA DE MANCA DE LIQUIDESA. Els nostres anàlisis diuen que és un problema de la conjuntura i que el podem resoldre amb l’ajuda dels nostres clients, proveïdors, treballadors i entitats financeres. Cal negociar amb tots ells per tirar endavant un pla de viabilitat. En depèn la nostra supervivència.
ÉS UNA INDEMNITZACIÓ IMPORTANT, l’he de rebre com a conseqüència d’un accident que vaig patir. Tothom hi diu la seva, però jo necessito algú que sàpiga estar al meu costat fins al final i que aconsegueixi el millor acord possible, favorable als meus interessos.
ELS SOCIS DE L’EMPRESA NO ENS ENTENEM. Uns consideren que cal mirar a llarg termini, créixer i invertir, d’altres, que això és molt arriscat i que més val seguir fins ara. I uns tercers, volen vendre l’empresa per a jubilar-se i viure de les plusvàlues. Amb tot això, la direcció de la Companyia es ressent de la falta d’acord, s’han de prendre decisions estratègiques que no poden esperar. Hem de conjugar els interessos per buscar una sortida bona per a tothom.
FA ANYS QUE DIRIGEIXO LA COMPANYIA, i potser convé un relleu. La propietat no m’ha dit res però és evident que puja gent preparada i algun dia s’haurà de fer el canvi. Cal que en parli i busqui una sortida pactada favorable per a la companyia i per a mi.
4
Quan esclata el conflicte
HE REBUT LA DEMANDA DE DIVORCI, i la meva parella no vol arribar a cap acord. Sembla que tot plegat s’acabarà dirimint al Jutjat i em fa por que es ventilin qüestions delicades. He d’estar molt preparat per no fer passos en fals.
L’ACCIDENT VA TENIR LLOC A CASA MEVA. M’han posat una reclamació milionària i l’assegurança no paga perquè diu que no tinc cobertura. Si perdo, m’arruïno. He de guanyar com sigui.
UN PROVEÏDOR ENS HA DEMANDAT per impagament d’unes factura. Nosaltres creiem que no s’ha de pagar perquè el producte que ens va lliurar no s’ajusta a les especificacions que li havíem marcar: necessitem una bona defensa, perquè aquí ens la juguem.
PATIM UNA SITUACIO EVIDENT DE COMPETENCIA DESLLEIAL. Un nucli directiu va deixar la societat fa uns mesos i han muntat la pròpia empresa. Aprofiten els coneixements adquirits a cas nostra, ens prenen clients i ens ho posen molt difícil. Hem d’actuar.
5
Quan pots perdre la llibertat
TOTHOM SOSPITA DE MI. M’han imputat en uns fets criminals dels quals jo, tot i el càrrec que ocupo, no en sóc responsable. Necessito qui em cregui i em defensi incondicionalment.
M’HE ARRISCAT MOLT, m’hi he vist empès per a salvar la continuïtat de l’empresa, però el fiscal no ho veu així. Fa temps que passem problemes econòmics seriosos, la manca d’efectius líquids m’ha obligat a disposar dels diners de les retencions de l’IRPF, tampoc he declarat l’IVA. Acabo de rebre una querella criminal.
VA SER UN ACCIDENT DE TRÀNSIT, això és segur. Però jo no en recordo res, i ara m’imputen un delicte d’homicidi imprudent. M’hi va tot.
NOSALTRES VÀREM PRENDRE TOTES LES MESURES DE SEGURETAT EXIGIBLES, o al menys això és el que ens pensàvem. Ara s’ha produït un desastre i hem d’acreditar que la nostra actuació va ser correcta. En cas contrari, el Codi Penal no ens permet ser gens optimistes.
Manresa

Passeig Pere III 28, 2º, 08242
T. 93 877 50 25

Veure Planol
Barcelona

Mallorca, 279, 1r 2ª, 08037
T. 93 272 66 91

Veure Planol

DESCALS VILARMAU — ESTUDI JURÍDIC